MUZICA NEWS

Witness – noul album Katy Perry – este online

Cel de-al patrulea album lansat de Katy Perry se lanseaza astazi, in toate magazinele digitale. Artista isi invita fanii intr-un “Wild Countdown”, printr-un live exclusiv pe canalul ei de YouTube.
Pe noul material discografic, Katy aduce in prim plan, intr-o maniera introspectiva, schimbarile din viata ei si din jur si include piese care iti provoaca reactii si te inspira, in acelasi timp. Katy Perry este compozitorul fiecarei piese de pe album, pentru care a lucrat cu diversi colaboratori, alaturi de Max Martin semnand si productia executiva a materialul.
“Witness” include single-urile “Chained to the Rhythm” (feat Skip Marley), “Swish Swish” (feat Nicki Minaj) si “Bon Appetit” (feat Migos); cele trei single-uri lansate pana acum sunt si singurele colaborari de pe album.
Hitul “Bon Appetit” a stabilit un record pe YouTube pentru Katy; adunand peste 100 de milioane de vizualizari in doar 18 zile.
Odata cu lansarea albumului, Katy Perry a anuntat si turneul cu acelasi nume, care va incepe pe 7 septembrie cu trei show-uri in New York City. Turneul va continua cu un numar impresionant de date in America de Nord, artista intorcandu-se pe scena in 2018 in America si Europa.
Katy Perry a inceput colaborarea cu label-ul Capitol Records in 2008, odata cu lansarea albumului “One Of The Boys”. Succesul international a fost sustinut apoi prin albumele “Teenage Dream” (2010) si “Prism”, lansat in 2013, care a fost pe primul lor in peste 100 de tari si a vandut peste 12,5 de unitati la nivel global. Hiturile “Firework” si “Dark Horse” au depasit fiecare cate 10 milioane (streaming si vanzari). Katy este prima artista care a primit doua premii “RIAA Digital Single Diamond Awards”. In plus, Katy Perry este in continuare cea mai urmarita persoana de pe Twitter.

Track Listing – Witness

1. Witness
2. Hey Hey Hey
3. Roulette
4. Swish Swish feat. Nicki Minaj
5. Déjà Vu
6. Power
7. Mind Maze
8. Miss You More
9. Chained To The Rhythm feat. Skip Marley
10. Tsunami
11. Bon Appétit feat. Migos
12. Bigger Than Me
13. Save As Draft
14. Pendulum
15. Into Me You See

Lasa un comentariu