MUZICA NEWS

OVI lanseaza piesa “Vreau sa-mi fac viata”, alaturi de Cat Music

Ovi revine cu “Vreau sa-mi fac viata”, o piesa pozitiva cu un sound fresh si cu un mesaj plin de optimism. Single-ul este compus de catre artist impreuna cu Serban Cazan, Thomas Schultz, Thomas Kongshavn, Florin Boka si Alexandru Petru Stancu.

«Vreau sa-mi fac viata» este o piesa tare draga mie, pe care am scris-o initial in limba engleza in urma cu 2-3 ani. Este si prima oara cand colaborez cu HaHaHa Production, alaturi de care am regandit aceasta piesa. De-a lungul timpului mi s-a cerut sa scot materiale in limba romana, iar acum lucrez deja la mai multe piese. «Vreau sa-mi fac viata» are un sound aparte si sper foarte mult sa va placa! Va pregatesc multe surprize, asa ca urmariti-ma online pe www.facebook.com/OviOfficial”, declara artistul.

Ovi a devenit cunoscut in Europa odata cu participarea la Eurovision 2010, unde s-a clasat pe locul 3 alaturi de Paula Seling, cu “Playing with fire”. Pana in prezent, a lansat single-uri precum “One day”, “Broken” si “Nimeni” (feat. JO). In plus, Ovi a colaborat cu Preston Glass, Thomas GSon, K – One, Tony Sanchez, Adam Powers si multi altii pentru piese si albume lansate in Europa si Asia. In 2016, artistul, compozitorul si producatorul a venit cu un concept nou de emisiune la TVR unde ii are alaturi ca protagonisti pe Paula Seling si Adrian Enache.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: