MUZICA Videoclipuri

Alexandra Crisan si Cornel Ilie si-au declarat ”Razboi pe camp deschis” in noul lor single, lansat astazi

Alexandra Crisan revine dupa o pauza muzicala de 2 ani, cu un nou single. “Razboi pe camp deschis” este o colaborare cu Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, care a compus si “Minte-ma frumos”, primul single al artistei.
Au trecut aproape 2 ani de cand una dintre cele mai bune voci feminine din Romania si-a lansat ultimul single, timp in care artista a devenit mamica unui baietel pe nume Ezra, care implineste astazi 6 luni.
Astazi e o zi importanta pentru mine din doua motive: fiul meu face 6 luni si doi dinti 🙂 si lansam o piesa pe care-mi doresc de mult timp s-o auziti. Pentru mine, piesa asta reprezinta cumva o revenire in muzica, intoarcerea la adevarata mea pasiune.” – Alexandra Crisan.
Alexandra Crisan si a descoperit pasiunea pentru muzica la doar 3 ani, cantand duete alaturi de tatal sau. Artista si-a dedicat tot timpul muzicii, dovada fiind cele peste 30 de premii si diplome de excelenta obtinute la concursuri de opera.
Artista a devenit cunoscuta ca urmare a participarii la X Factor, unde a ajuns pana in finala sezonului 4.
Interpretarea sa a piesei “Say You Love Me” (Jessie Ware) l-a emotionat pana la lacrimi pe Stefan Banica jr, mentorul sau, care a declarat atunci: “Alexandra transmite mult. Doar cand deschide gura, mi se face pielea de gaina”.
”Razboi pe camp deschis” a fost produsa in studiourile Fly Records, iar versurile au fost scrise in colaborare cu Cornel Ilie.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: