Evenimente MUZICA

Bruno Mars, unul dintre cei mai premiati artisti la Gala Premiilor Grammy

2018 a inceput cat se poate de bine pentru Bruno Mars, care a primit 7 trofee, fiind cel mai premiat artist de la aceasta gala a Premiilor Grammy, alaturi de Kendrick Lamar. Desi Jay-Z a avut cele mai multe nominalizari, cele mai multe premii au mers catre Bruno Mars, care a plecat acasa cu celebrul trofeu pentru cele mai importante categorii – cel mai bun album al anului, cel mai bun cantec al anului si inregistrarea anului.
“24K Magic” a intrecut “Awaken, My Love!” al lui Childish Gambino, “4:44” al lui Jay-Z , “Damn”, albumul lui Kendrick Lamar, dar si “Melodrama” lui Lorde. Bruno Mars a dedicat acest premiu “eroilor sai”, care l-au ajutat la inceputul carierei sale.
“24K Magic” a fost desemnat inregistrarea anului, iar “That’s What I Like” – cel mai bun cantec al anului, cea mai bun cantec R&B si cea mai buna interpretare R&B.
Si Ed Sheeran s-a numarat printre premiatii serii, fiind castigatorul categoriei cea mai buna interpretare solo a unei melodii pop – “Shape Of You” si cel mai bun album pop – „÷ (Divide)”.
Legendele de la Kraftwerk au castigat premiul pentru cel mai bun album electro/dance cu “3-D The Catalogue”, in timp ce premiul pentru cel mai bun album rock a mers la The War On Drugs pentru “A Deeper Understanding”.
Revelatia anului 2017, Portugal. The Man a plecat acasa cu premiul pentru cea mai buna interpretare pop de grup pentru “Feel It Still”.
Printre premiatii serii s-au numarat Alessia Cara – cel mai bun artist nou, LCD Soundsystem – cea mai buna inregistrare dance pentru “Tonite”, Mastodon – cea mai buna interpretare rock, Foo Fighters – Run – cel mai bun cantec rock, The National, cel mai bun album alternative pentru “Sleep Well Beast”, cea mai buna interpretare R&B – “Redbone” — Childish Gambino, The Weeeknd – cel mai bun album urban contemporan (“Starboy”), cea mai buna interpretare Rap si cel mai bun cantec Rap – “HUMBLE.” — Kendrick Lamar, cea mai buna interepretare Rap/Sung “LOYALTY.” — Kendrick Lamar Featuring Rihanna, cel mai bun album Rap DAMN. — Kendrick Lamar.
Premiul pentru cea mai buna interpretare rock a fost acordat lui Leonard Cohen pentru “You Want It Darker”, acordat post-mortem, fiind primul premiu Grammy din cariera artistului, in afara de cel primit pentru intreaga cariera.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: