MUZICA Videoclipuri

Sore lanseaza single-ul si videoclipul Saruta-ma si taci

Sore lanseaza “Saruta-ma si taci”, piesa femeilor asumate si curajoase

“Saruta-ma si taci” nu este doar alta piesa de dragoste. E un cantec care vorbeste deschis despre asumare, despre curajul de a arata cine esti si ce simti.

Consider ca o fata trebuie sa aiba curajul de a spune ce isi doreste, fie ca vorbim despre cariera sau despre viata personala. De aceea, atunci cand am scris Saruta-ma si taci, am vrut sa subliniez exact motto-ul dupa care eu ma ghidez zi de zi: If you want it, go and get it! Cred ca dincolo de tatonarea dintre doi oameni si de limbajul non-verbal, putem oricand sa actionam”, povesteste Sore despre mesajul piesei.

Videoclipul a fost regizat de Ionut Trandafir, cu care artista a colaborat si pentru clipul piesei “Dintr-o mie de femei”.
“Dragostea e de multe ori ca o joaca, iar in videoclip am vrut sa pun in lumina acest lucru. Jocul din relatie prinde contur prin catusele in jurul carora se nasc tachinari sau alinturi, ca intr-un duel al iubirii dintre un El si o Ea”, rezuma regizorul povestea clipului.

Sore a lansat hituri ca “Different”, “Beautiful life”, “Dor sa-ti fie dor”, “Cand vremea e rea” sau “Noapte calda” in duet cu Bere Gratis, cu primele locuri in topurile muzicale si milioane de vizualizari pe YouTube. Luna trecuta ne-a incantat cu cel mai recent single al ei, “Dintr-o mie de femei” care, intr-un timp scurt, a depasit 3 milioane de vizualizari pe YouTube, iar de curand a inceput o serie inspirationala de interviuri cool cu “Fete rebele” pe propriul canal: https://youtu.be/RwrNNAIDbk0

„Saruta-ma si taci” este compusa de Sore impreuna cu Smiley, Jean Gavril, Serban Cazan si Florin Boka, in studiourile HaHaHa Production.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: