MUZICA NEWS

SHOW COMPLET DE SUNET SI LUMINI ALATURI DE FENOMENUL MUZICAL “SCHILLER”, INTR-UN NOU CONCERT CONCEPT: KLANGWELTEN

Anul 2019 debuteaza cu o surpriza de proportii pentru toti iubitorii sonoritatilor electronice de clasa superioara!
In acest sens, va invitam, pe data de 19 ianuarie la Arenele Romane, intr-o calatorie muzicala extrem de intensa alaturi de magneticul artist german SCHILLER (Christopher von Deylen), intr-un fabulous show, o cascada perfecta de sunet si lumini! KLANGWELTEN in Romania!
Intrarea va fi permisa de la ora 19.00, iar concertul va incepe la ora 20.00!

Daca in 2016, cand a concertat, practic, pentru prima oara in Romania, Schiller si-a cerut scuze ca nu stie sa spuna “multumesc” in limba romana. Atunci, “Zeul Sunetului” a promis, printre ropotele de aplauze, ca se va intoarce si va invata! Iata ca revine si… nu oricum, ci cu mult mai multe piese cunoscute si cu o scena senzationala, inundata de lasere, lumini si sunet surround.
De-a lungul carierei sale, artistul a sustinut concerte EXTREM de apreciate atat de catre public cat si de catre mass-media. Schiller si-a cunoscut faima incepand cu 1998. Numele l-a preluat dupa poetul si dramaturgul german Friedrich Schiller. Postul de televiziune grecesc “Music Force Europe” dedica timp muzicii lui Schiller, in fecare saptamana, intr-un show ce se numeste “Schill-Out”.
Primul succes cu adevarat rasunator a lui von Deylen s-a petrecut in 2003 cu albumul Leben (Viata, Existenta), primul dintr-o serie de materiale foarte reusite si apreciate de un public larg. Cinematicul album “Future”, aparut in 2016, a fost inspirat de zilele petrecute in desertul Mojave, din SUA. Pe acest ultim produs discografic, SCHILLER a colaborat cu numeroase vocaliste, printre care: Kêta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia – cunoscuta din Lacuna Coil, Tawgs Salter si celebra actrita Sharon Stone, ce a scris versurile piesei “For You”. “Future” a sarit direct pe locul 1 in Germania, in prima saptamana de la aparitie.

Biletele pentru show-ul SCHILLER, KLANGWELTEN TOUR se gasesc exclusiv pe AmBilet.ro la urmatoarele categorii de preturi:
• PRESALE 1: 89 lei – in numar limitat!!!
• PRESALE 2: 109 lei
• ACCES GENERAL : 135 lei

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: