MUZICA Videoclipuri

Dony feat Baby C lanseaza piesa „Nothing like me”, filmata in Zakynthos

Artistul Dony lanseaza single-ul „Nothing like me” feat Baby C, cu un videoclip filmat in cele mai frumoase locuri din Zakynthos. „Ideea videoclipului a fost a mea, m-am gandit la Grecia, unde locuieste si fratele meu. Imi place foarte mult acolo si m-a inspirat insula Zakynthos, am vazut niste locuri superbe pe internet si am zis ca aici trebuie sa filmam videoclipul. Am vorbit cu SAN, regizorul, care a venit cu stilul lui unic de a filma”, povesteste Dony despre cum a aparut ideea decorului din videoclip.
O coproductie Global Records si November, single-ul “Nothing like me” este compus de Laurentiu Duta, Corneliu Constantin Donici, versurile ii apartin lui Carlie Rompre, productia si mix-ul lui Laurentiu Duta, iar Anton San (SAN) este regizorul si directorul de imagine al videoclipului.
Colaborarea lui Dony cu Laurentiu Duta a fost una foarte fireasca, astfel ca piesa s-a legat imediat. „Eram la Constanta, l-am sunat pe Laurentiu Duta si am decis sa intram in studio sa inregistram. Asa s-au nascut primele acorduri ale piesei. Dupa care am colaborat cu Ovi (Ovidiu Bistriceanu) si cu Baby C, o rapperita foarte cunoscuta, pe care o puteti asculta in featuring si care a participat inclusiv la compozitia versurilor. Am incercat sa facem ceva deosebit, pozitiv, ceva ce am simtit pe moment”, adaugand ca este foarte incantat de rezultatul final.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: