MUZICA Videoclipuri

Timebelle colaboreaza din nou cu Soundland pentru noul lor single, “Heartache”

De cand au reprezentat Elvetia la Eurovision 2017, Timebelle au colaborat anul trecut cu Soundland pentru “Come Around”, iar acum s-au reunit pentru noul lor single.
“Heartache” este cel mai recent proiect comun dintre producatorul si DJ-ul Soundland si trupa elvetiano-romana Timebelle. Un beat lazy, de club, armonios orchestrat pentru vocea seducatoare a Mirunei, oferind astfel o alta piesa pop addictive.
Cantecul ar putea fi descris ca o metafora a unei femei care recunoaste influenta iubitului si este gata sa se desparta de negativismul care o reprezinta. O poveste familiara pentru multi dintre noi.
Videoclipul a fost filmat cu atentie pentru a capta perfectiunea peisajului. Cadrele din locatii elvetiene, cum ar fi Creux du Van, Bern, Schwarzenburg si St. Moritz, precum si in Milano, Italia, au avut intentia de a prezenta unele dintre locurile preferate ale trupei. Dupa cum au explicat in interviurile anterioare, St Moritz – renumit pentru statiunile de schi deosebite, sporturile de iarna si peisajele de vis – ramane locul lor preferat in Elvetia. “Heartache” face parte dintr-o trilogie care a inceput cu “Come around” si se va incheia cu un nou videoclip ce va fi lansat in cateva luni.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: