Evenimente MUZICA

Muzica retro reinvie in Timisoara, in 2019, o data cu Festivalul Diskoteka

Diskoteka Festival, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 si ’90, se va desfasura intre 31 mai – 2 iunie 2019 in Timisoara si va reuni peste 50 de artisti printre care Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway sau East 17.

Pe parcursul celor 3 zile de festival (31 mai, 1 si 2 iunie), vocile hiturilor care au definit muzica de dans din perioada anilor ’80 si ’90 vor transforma Stadionul ”Dan Paltinisanu” in cea mai mare discoteca in aer liber din lume printr-un maraton concertistic impresionant desfasurat pe 5 scene. Peste 50 de artisti, care au lansat pe banda succese muzicale ce se dovedesc si astazi la fel de actuale, precum No Mercy, Sabrina, LayZee AKA Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana, Admiral C4C, in marea lor parte in premiera in Romania, dar si multi alti artisti, MC si DJ romani indragiti, strang randurile la Timisoara, punand orasul de pe Bega pe harta marilor evenimente muzicale din 2019.

Diskoteka Festival promite sa readuca publicului atmosfera anilor ’80 si ’90 nu doar prin hiturile acelei perioade emblematice, ci si prin decoruri spectaculoase, actiuni interactive, flash mob-uri inedite, suveniruri si cele mai delicioase food truck-uri.

Premiera absoluta pentru nostalgicii muzicii anilor de glorie ai genurilor europop, eurodance ori reggae, Diskoteka Festival va fi, fara doar si poate cea mai grandioasa manifestare muzicala din vestul tarii, manifestare de anvergura ce se alatura celor mai mari evenimente muzicale din Europa in 2019.

In an de sarbatoare, si Diskoteka Festival omagiaza Centenarul Marii Uniri punand in vanzare primele 10.000 de abonamente cu discount de 50%, de Sfantul Andrei.

• Zona 1 – 200 lei/zi x 3 zile = 600 lei
• Zona 2 – 100 lei/zi x 3 zile = 300 lei

*Nu se pun in vanzare abonamente de 1 zi. Exista doar abonamente pentru toate cele 3 zile de festival.

Dupa perioada de reducere preturile abonamentelor sunt:

• Loja VIP GOLD – 2.000 lei
• Loja VIP – 1.600 lei
• Zona 1 – 1.200 lei
• Zona 2 – 600 lei

Abonamentele cu reducere de 50% vor putea fi cumparate pana in data de 05 Decembrie 2018, ora 00:00, pe www.diskoteka.ro si www.bilete.ro

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: