MUZICA Videoclipuri

Caceres, omul din spatele hit-urilor „Felice Los 4″ si „Mayores”, colaboreaza cu Costi pentru single-ul sau de debut – La Octava Maravilla (Lento).

Caceres este unul dintre cei mai prolifici compozitori din America Latina. In ultimii 2 ani, compozitiile tanarului artist au depasit 3 miliarde de vizualizari, fiind responsabil pentru hit-uri precum „Felice Los 4” (Maluma), „Mayores” (Becky G feat. Bad Bunny) si „Vacantione” (Wisin). Caceres il crediteaza pe Costi ca fiind producatorul ce l-a motivat sa-si lanseze propriul single, dupa ce romanul a auzit demo-ul piesei „La Octava Maravilla (Lento)”.

Pentru „La Octava Maravilla (Lento)”, Costi se foloseste inca o data de radacinile sale latine ce au nascut hituri precum „Rumba”, „Habibi” (feat. Shaggy, Mohombi & Faydee) si „Passion” (feat. Otilia, Shaggy & Andreea), in timp ce vocea lui Caceres completeaza perfect productia artistului roman pentru a crea un mix de pop si latino pe beaturi ritmate.

Costi Ionita este unul dintre cei mai buni producatori si artisti romani, care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicala internationala, precum Shaggy, Kat DeLuna, Mohombi, Bob Sinclair si Faydee, printre altii.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: