MUZICA Videoclipuri

Suferi dupa o despartire? Atunci trebuie sa vezi videoclipul piesei lui Sam Smith, “Dancing With A Stranger”

Sam Smith si Normani lanseaza clipul piesei “Dancing With A Stranger”, regizat de Vaughan Arnell, cel care a lucrat in trecut cu artisti precum James Blunt si George Michael. Pe scurt, videoclipul ii ilustreaza pe cei doi artisti, Sam Smith si Normani, in 2 planuri separate insa simultane, in care fiecare se confrunta cu sentimentele dezamagirii si neajunsului, rezultate in urma despartirii.

Piesa “Dancing With A Stranger” a fost lansata la inceputul lunii ianuarie si deja a strans peste 80 milioane de ascultari la nivel global. Revista Rolling Stone a integrat piesa in topul melodiilor pe care TREBUIE sa le stii, descriind-o “delicios de retro” si nemaipomenita la nivel de emotie, prin felul in care reuseste sa surprinda situatia in care cauti sa scapi de o fosta iubire apeland la o persoana noua, care excita. Toate publicatiile de specialitate precum Idolator, Entertainment Weekly si Billboard au declarat piesa “Dancing With A Stranger” imnul perfect al despartirilor.

Piesa este prima lansare a lui Sam Smith in anul 2019 si succeda succesul single-ului “Promisses”, feat. Calvin Harris. Sam Smith se pregateste pentru prestatia pe care o va sustine in cadrul galei BRIT Award, alaturi de Calvin Harris, unde, de altfel, este nominalizat la categoria “British Male Solo Artist”. Pana in prezent, Smith a strans in palmaresul sau 4 premii Grammy, un Oscar, un Glob de Aur si 3 premii Billboard.

De la lansare si pana acum, albumul sau de debut, din 2014, “In The Lonely Hour”, a vandut peste 20 milioane de unitati la nivel international. De asemenea, cel de-al doilea album, “The Thrill Of It All”, a debutat pe locul 1 in topul Billboard 200 si a condus topurile muzicale din UK, Irlanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Suedia, Olanda si Belgia. Revista Rolling Stone, in urma albumului “The Thrill Of It All”, l-a numit pe Sam Smith “unul dintre cei mai puternici si expresivi artisti ai generatiei sale”.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: