Evenimente MUZICA NEWS

Diskoteka Festival, detalii de backstage: artistii platiti integral din octombrie ! Sabrina, Modern Talking sau CC Catch, doar cateva dintre nume

Au mai ramas putine zile pana cand la Timisoara va incepe cel mai mare festival de muzica retro organizat vreodata in Romania. Legendele muzicii anilor ’80-’90 vor urca, in perioada 31 mai- 2 iunie, pe scena impresionanta pregatita pe stadionul Dan Paltinisanu.
CC Catch, Sandra, Sabrina, Thomas Anders (Modern Talking) sau SNAP sunt doar cativa dintre artistii care vin in Romania la inceputul verii. Au ramas mai putin de 10.000 de abonamente disponibile pentru editia din 2019 a festivalului Diskoteka. Insa, in spatele asteptatului eveniment stau si cateva secrete, pe care organizatorii nu le-au dezvaluit pana recent.

Artistii, platiti in avans din octombrie

In faza de negocieri si semnari ale contractelor, au fost artisti care s-au indoit ca in Romania se organizeaza un eveniment de o asemenea amploare. Managementul Diskoteka a decis in acel moment, in luna octombrie mai exact, sa achite onorariile integral tuturor trupelor si artistilor. Un alt detaliu mai putin cunoscut este ca primul loc unde ar fi trebuit sa se desfasoare Diskoteka a fost Iasi, insa exista o suprapunere cu vizita Papei. S-a facut un salt din est catre vest intr-o singura zi. Pentru Diskoteka Festival au fost mobilizati sute de bodyguarzi care pe langa fortele MAI vor veghea festivalul. Organizatorii au fost nevoiti sa angajeze 6 bucatari din strainatate pentru a satisface preferintele vedetelor.

Fara sa vrea sa dea nume, managementul Diskoteka lasa de inteles ca au fost artisti care au impus sa nu se intalneasca cu colegi de breasla in ziua in care vor sustine recitalul. Din acest motiv s-a ajuns, in faza proiectului, programul sa fie facut si in functie de cererile de acest fel.

Surpriza momentului: Urca si artisti romani pe scena Diskoteka.

In luna mai, managementul Diskoteka a luat legatura cu o cunoscuta firma de decoratiuni interioare, pentru a aranja fiecare camera pe placul vedetelor.
Nu vor lipsi nici trupele romanesti care au facut furori in anii ’90-2000. In urmatoarele zile echipa Diskoteka urmeaza sa anunte trupele pe care a reusit sa le reuneasca pentru festival. Pe stadionul “Dan Paltinisanu” vor exista cinci scene si spectatorii se vor bucura de show-uri de dimineata pana seara.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: