MUZICA NEWS

Eliza G a castigat Marele Trofeu Cerbul de Aur 2019

Juriul a decis ieri seara laureatii Festivalului Cerbul de Aur 2019. Marele Trofeu ajunge in Italia. Premiul a fost inmanat de Valer-Daniel Breaz, Ministrul Culturii si Identitatii Nationale.

Eliza G este marea castigatoare a celei de-a XIX-a editii a Cerbului de Aur si a premiului de 25.000 de euro. Artista a interpretat, in concurs, piesele „Creioane colorate” (Feli) si „Altro che favole”.

“Sunt foarte fericita si este o mare onoare pentru mine sa primesc Trofeul Cerbul de Aur. Ma bucur ca ma aflu aici, in tara voastra frumoasa si a fost o mandrie sa cant in limba romana”, a declarat artista Eliza G, vizibil emotionata.

Alaturi de castigatorul Marelui Trofeu, Festivalul si-a aflat si ceilalti laureati:
Premiul I – Sara De Blue, din Austria, premiu inmanat de Loredana Groza, membru al Juriului si Vasile Sirli, presedintele Juriului;
Premiul II – Ralfs Eilands, din Letonia, premiu inmanat de Ricky Dandel, membriu al Juriului;
Premiul III – Monika Marija, din Lituania, premiu inmanat de Viktor Lazlo, membru al Juriului;
Premiul special al publicului – Florin Raduta, Romania, premiu inmanat de George Scripcaru, primarul Brasovului;
Premiul pentru cea mai buna interpretare a unei piese romanesti – Alfie Arcuri, din Australia, premiu acordat de Doina Gradea, Presedinte-Director General SRTv si Georgica Severin, Presedinte-Director General al SRR.
Premiul Presei acreditate la Festival – Syuzanna Melqonyan, din Armenia, premiu inmanat de Adrian Ioan Vestea, presedintele Consiliului Judetean Brasov;
La editia din acest an, juriul a fost format din: Loredana Groza (cantareata), Ricky Dandel (artist), Viktor Lazlo (cantareata), Erminio Sinni (cantaret, compozitor) si presedintele juriului Vasile Sirli (compozitor, producator muzical).

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: