MUZICA Videoclipuri

What’s UP si ANDRA se tin de surprize si lanseaza „Tine-te bine”

La exact sapte ani de cand au lansat hitul „K la meteo”, Andra si What’s UP aniverseaza prima lor colaborare cu o noua piesa impreuna – „Tine-te bine”.
Reiterand succesul primului single, „K la meteo”, What’s UP si Andra lanseaza astazi, 17 septembrie, una dintre cele mai tonice colaborari ale inceputului de toamna, ce are toate ingredientele pentru a deveni un nou hit in sufletele fanilor.

Piesa este compusa de What’s UP, Serban Cazan, Florin Boka si Andra, iar videoclipul este regizat de Alex Ceausu si a fost filmat pe parcursul unei zile. Relaxati, cu zambetul pe buze si plini de energie, asa ii gaseste videoclipul pe cei doi artisti, care intruchipeaza doua personaje aflate intr-o relatie de iubire, care, oricat de greu le-ar fi, raman impreuna si trec toate obstacolele.

Single-ul „K la Meteo” a fost una dintre cele mai de succes piese ale anului 2012-2013, fiind desemnata cea mai difuzata piesa din 2013, iar videoclipul a fost declarat cel mai bun videoclip, in cadrul unora dintre cele mai apreciate festivitati muzicale ale momentului.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: