Cultura Stiri

Eveline Pauna lanseaza la Braila volumul “Femeia la 30 de ani”

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila va invita vineri, 8 noiembrie, ora 17.00, la lansarea volumului „Femeia la 30 de ani” de Eveline Pauna.

Modereaza: Dragos Adrian Neagu, directorul institutiei gazda.

Cartea prezinta 30 de povesti – emotie care descriu sufletul femeii la 30 de ani in nuante fie de implinire deplina, fie de cautare a sensului. Cititorii sunt invitati sa descopere 30 de femei diferite, cu aspiratii diferite, in contexte diferite de viata. De asemenea, povestile pot descrie si o singura femeie cu 30 de fatete ale personalitatii sale.

„Cartea este despre mine in aceeasi masura in care poate fi despre oricare femeie de 30 de ani. E o carte pentru femei, pe care este bine sa o citeasca barbatii din vietile lor!”, spune autoarea.

Eveline Pauna este jurnalist dedicat, in egala masura, televiziunii, radioului, presei scrise si on-line. A lucrat pentru Q Magazine, The Money Channel, Revista Tango/Marea Dragoste, Jurnalul National, Trinitas TV, Smart FM si TVR. Este posesoara mai multor premii care-i atesta profesionalismul in domeniile jurnalismului si al PR-ului.

Ca scriitor, Eveline Pauna a publicat patru carti: „Sa cultivam recunostinta”, „Povestea unui jurnalist – Ion Marin”, „Marile Intalniri – Nemuritorii” si „Femeia la 30 de ani”.

Va asteptam la Sala “Fanus Neagu”, et.3 la sediul bibliotecii din Piata Poligon, nr.4!

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: