STIRI

Lady Gaga si noua ei inventie vestimentara

By 13 February, 2010 No Comments

De ce e Lady Gaga interesanta? Pentru ca scoate hit dupa hit si jumatate de planeta e innebunita dupa muzica ei? Ar fi si asta un motiv… Insa motivul real este ca tanara solista aduce mereu ceva nou in domeniu, fie el muzical sau vestimentar.

Gaga efectiv nu ne acorda timpul sa ne obisnuim cu “ciudateniile” sale artistice. De la haine patratoase si futuristice, la rujuri semnate de ea, tatuaje pentru fani ajunge la… sute de perle lipite pe corp. Ceea ce sute de ani lumea purta la gat, ea si le lipeste pe corp. Fata asta trebuie sa aiba un iris special, de vede totul in jurul ei in alte dimensiuni, rezultand in creatii neobisnuite, socante chiar, dar trebuie sa recunoastem – absolut originale.

Intr-o jacheta, un sutien, o pereche de bikini si o multime de perle aplicate pe intregul trup! Asa a aparut Lady GaGa la un eveniment caritabil organizat de fundatia amFAR, la New York. Este evident faptul ca tinuta a fost creata special pentru excentrica vedeta. Sigura pata de culoare in tot acest alb imaculat a fost gloss-ul roz de pe buzele cantaretei.

By Alina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.