STIRI

Xonia a fost nominalizata la premiile ISC

By 1 March, 2010 No Comments

Take The Lead”, piesa compusa in colaborare de Xonia si Mihai Ogasanu a intrat in finala ISC la categoria “Pop/Top40”. Videoclipul creat special pentru internet, regizat, filmat si montat de Mihai Ogasanu a intrat in finala la categoria « Music Video ». ISC este un concurs international anual care ofera compozitorilor necunoscuti sau consacrati posibilitatea de a-si prezenta creatiile in fata profesionistilor industriei muzicale la nivel international.

“Take The Lead”, alaturi de celelalte piese finaliste va fi supusa jurizarii unor personalitati ca: Robbie Williams, Timbaland, DJ Tiesto, Kings of Leon, Jeff Beck etc dintr-un total de 38 de artisti internationali care vor nota piesele inscrise in concurs alaturi de 18 profesionisti din showbiz (presedinti de case de discuri, directori de programe de la MTV si VH1 si de la cateva posturi de radio).

La aflarea vestii, Xonia a spus:

Este o realizare incredibila sa fii selectat ca finalist dintre 15000 de participanti intr-o astfel de competitie. Pentru mine e ca si cum as fi castigat, pentru ca nu se intampla in ficare zi ca piesa si clipul tau sa fie in mainile atator artisti internationali si executivi de varf din showbizul mondial. Ma simt onorata si mandra si ma bucur sa stiu ca orice este posibil, indiferent din ce parte a lumii vii. Cred foarte mult in munca mea, in aceasta piesa si multumesc echipei mele care a crezut in toate acestea alaturi de mine. Acest rezultat inseamna ca au avut dreptate. Mai stiu ca toate acestea nu mi s-ar fi intamplat daca nu as fi ales sa vin in Romania, asa ca sunt foarte fericita ca am facut-o.

ISC va acorda si anul acesta premii in valoare totala de 150.000 $. Premiul cel mare valoreaza 45.000 $, din care 25.000 $ cash. In afara de bani, servicii si produse, piesele castigatoare pe fiecare categorie vor beneficia si de campanii de promovare la nivel international.

Piesele finaliste vor putea fi votate si de catre public aici pentru premiul People’s Voice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.