MUZICASTIRIVEDETEVIDEOCLIPURI

ANDREEA BALAN despre acuzele de infidelitate: “Cainii latra, ursul trece!”

By 3 March, 2010 No Comments
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=S0mwjtRj9jg]

Pentru Andreea Balan timpul inseamna bani, iar acestia se fac din spectacole, motiv pentru care cantareata sustine in prezent nu mai putin de patru show-uri: Show Andreea Balan, Andreea Balan si Petrisor Ruge Show, un spectacol dedicat nuntilor, si Lectia de dans. Daca pe plan profesional lucrurile par sa mearga bine, pe plan sentimental, Andreea ofera garantii ca relatia ei cu Keo nu ridica niciun semn de intrebare. In ultima perioada, cei doi au suferit o zdravana lovitura de imagine din cauza unor presupuse acte de infidelitate reciproca.

 “Nu ne afecteaza in niciun fel prostiile care apar despre noi in presa. Cainii latra, ursul trece!”, declara Andreea. De asemenea, interpreta nu are probleme cu gelozia si nici nu e deranjata de faptul ca iubitul ei colaboreaza cu alte artiste. Cu Alexandra Ungureanu, Keo interpreteaza piesa Upside Down, iar Tina (ex-Pops) a ajuns in selectia nationala Eurovision cu piesa Love is War, semnata de artist. “Keo nu compune de ieri, de azi. In cei patru ani de cand s-a mutat in Romania a scris piese si pentru Cristina Rus, si pentru Anna Lesko.

Pentru mine, el este compozitorul preferat, iar in ultimii patru ani, 70% din cantecele pe care le-am inregistrat sunt ale lui”, spune Andreea. Intrebata de ce nu a participat chiar ea la Eurovision cu o piesa compusa de Keo, cantareata spune ca e pe deplin multumita de performantele sale artistice si considera ca nu i-ar fi necesara o evaluare a calitatilor la un concurs de muzica precum acesta: “De ce sa particip? Sa ma vad la televizor? Juriul din TVR nu m-ar trimite niciodata pe mine, indiferent de ce piesa as avea. Si la cat de multe concerte am eu, nu am nevoie de o astfel de promovare”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.