STIRI

Amy Lee: "Evanescence sunt din nou in studio"

By 8 March, 2010 No Comments

Recent, Amy Lee, solista trupei Evanescence, a dezvaluit atat fanilor cat si presei faptul ca trupa se pregateste de lansarea unui nou material muzical pe piata. Este bine stiut faptul ca ultimul album semnat Evanescence, “The open door“, a fost lansat in 2008.

Nu pot sa exprim in cuvinte cat de minunat este sa ne intoarcem in studio si sa observam cum procesul de creatie in ultimele noastre piese care le-am scris a evoluat atat de mult. Cred ca noul nostru sound a evoluat in ceva care sigur va placea publicului nostru.

Va fi un album mult ma ritmic,inspirat de Portishead, Massive Attack si Depeche Mode. De exemplu, ne distram sa combinam baze electronice cu sectiuni live la tobe. De data aceasta nu trebuie sa demonstram nimic nimanui, este mult mai putina presiune si putem sa avem grija de tot cu calm, incercand doar sa ne distram cu muzica.

Dupa aceasta declaratie, speram ca acest nou album sa fie gata cel putin pana la inceputul anului 2011! Pana atunci va lasam cu hitul de debut al trupei Evanescence, “Bring me to life“”:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KMap5mYJFrY&hl=en_US&fs=1&]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.