FILME

Sergiu Nicolaescu revine la comedie

By 9 March, 2010 No Comments

Cel mai nou film al lui Sergiu Nicolaescu, “Poker“, va avea premiera pe marile ecrane din 9 aprilie, cand va putea fi vizionat in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Timis (Timisoara) si la Cinema City (Cotroceni, Cluj, Pitesti si Iasi), fiind distribuit de MediaPro Distribution.

O adaptare a celebrei piese de teatru cu acelasi nume a scenaristului Adrian Lustig, filmul Poker reuneste in rolurile principale nume sonore, precum: Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Ion Ritiu, Mircea Diaconu, Jean Constantin, Vasile Muraru si Catalina Grama (Jojo). Filmul Poker prezinta povestea a patru prieteni ale caror destine se intersecteaza in copilarie si care, odata ajunsi la maturitate, intruchipeaza tipologii reprezentative pentru societatea romaneasca actuala: politicianul veros (Claudiu Vitelaru), mafiotul care isi doreste, prin orice mijloace, sa acceada in politica (Titel Pangica) sau medicul fara constiinta (Horia Vrabete).

Cred ca subiectul e mai actual ca niciodata si reflecta intocmai realitatea – mai ales cea politica – a Romaniei de astazi

, declara regizorul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.