Pentru ca in ultimul timp am inceput sa promovam proiecte muzicale noi, proiecte care, credem noi, ca vor avea o sansa in “jungla” showbizului romanesc, iata ca la inceput de an, Star Gossip isi doreste sa se extinda pe partea de promovare – P.R. a noilor artisti, care doresc sa isi incerce norocul in muzica.
In frunte cu Deea, care are o experienta de aproximativ 2 ani pe partea de P.R. si care a lucrat cu nume precum: Neylini, Aisa & Dj Yaang, Razvan Krivach, si altii, reusind sa le creeze o imagine frumoasa in online si nu numai, echipa Star Gossip vrea sa te promoveze si sa te aduca la un nivel cat mai inalt in mondenul romanesc.
Asadar, daca esti un tanar debutant, in muzica/arte/film/alte domenii artistice, trimite-ne un demo pe adresa star.gossip@yahoo.com, cu cateva date despre tine si…drumul spre succes abia va incepe!
Pe langa faptul ca iti vom dedica un articol in paginile blogului nostru, te vom ajuta sa intri cu dreptul in industria mondenului romanesc, ne vom implica pentru tine, in tot ceea ce inseamna P.R. ( comunicate de presa legate de activitatea ta, vom fi proprii tai booking agents si iti vom intermedia concerte si alte genuri de aparitii, te vom promova peste tot in media scrisa si audivizuala, etc).
Daca iti doresti o cariera in mondenul romanesc, Star Gossip poate fi sansa ta!
Asteptam mailurile voastre pe adresa star.gossip@yahoo.com si abia asteptam sa te cunoastem si sa iti croim drumul spre succes!

ATENTIE! Ne rezervam dreptul la selectia artistilor care au, cu adevarat, ceva de spus.
Suntem deschisi colaborarilor pe partea de P.R. si cu artisti cu ceva experienta in spate, care isi doresc un nou inceput si o noua colaborare pe partea de P.R.!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.