Continuam  seria de concursuri mult asteptate! Continuam  cu Britney Spears. Am decis sa va oferim ultimul ei album, “Femme Fatale”, autografiat de catre artista! Exclusiv pentru Romania la noi pe site!

Star Gossip te invita la concurs! La radio, tv si in cluburi auzim acelasi gen de muzica asa ca unii dintre voi cred ca vor fi incantati sa ia o pauza de la popcorn si sa asculte muzica ceva mai… diferita  .

Punem in joc un album Britney Spears – Femme Fatale AUTOGRAFIAT!. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu pe site, in care sa ne spuneti care este piesa preferata de la Britney Spears, de ce (e nevoie sa argumentati alegerea voastra) si ce schimbare vedeti voi intre Britney de acum 10 ani si Britney de astazi. Comentariul cu cele mai multe like-uri castiga!

Concursul se va desfasura pana pe 24 aprilie iar castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti si vor fi anuntati aici.

Pentru a participa la concurs intra aici si lasa comentariul tau*:

BRITNEY SPEARS FEMME FATALE– CD CONTEST

P.S: Va reamintim de asemenea despre concursul pe care l-am avut in trecut cu Lady Gaga; am oferit single edition-ul Alejandro autografiat lui FLOREA ANDREI SOFIAN iar ieri, 10.04.2011 am oferit ultimul album a lui Rihanna – Loud lui IOANA MARIA VLAGEA!

Comentarile se fac pe www.femmefatale.star-gossip.com VIA Facebook, cine nu are account pe Facebook este rugat sa lasa aici cometariul iar noi il vom transfera pe pagina oficiala a concursului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.