Dupa zvonurile iscate in jurul noului single si al noului clip semnat Lady Gaga, “Judas”, astazi, casa de discuri a artistei, Interscope Records, a anuntat ca videoclipul va fi lansat pe data de 2 mai in cadrul emisiunii/concurs American Idol.
Se stie ca Lady Gaga a fost inca de la lansare o artista controversata, insa “Judas” a starnit cea mai mare rumoare de pana acum. Asta pentru ca Gaga va interpreta rolul unei Mariei Magdalena moderne impreuna cu Norman Reedus care va fi “Judas”.
Videoclipul a fost co-regizat de Lady Gaga si Laurrieann Gibson care a tinut sa precizeze urmatoarele:

Cred ca majoritatea se gandesc la Gaga ca la o blasfemitoare si cred ca vor ramane socati cand vor vedea cat de important si de real este mesajul videoclipului “Judas”. Acest clip va soca lumea intreaga. Este un video fenomenal: foarte puternic, cu impact puternic. Ea ( Lady Gaga) este de asemenea un artist puternic, sinceritatea ei fata de mine ma face sa ii fiu recunoscator pentru totdeauna. Suntem spiritual conectati

Gibson a mai adaugat:

In primul rand, eu sunt crestin, iar cariera mea este dovada ca  Dumnezeu exista in viata mea.

Pentru cei care sunt nerabdatori, Gaga va interpreta miercuri cel mai recent single “Judas” in cadrul show-ului lui Ellen DeGeneres.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.