Castigatoarea concursului Eurovision 2004, ucrainianca Ruslana, a sustinut un recital de zile mari in parcul bucurestean Plumbuita. Cantareata in varsta de 36 de ani a incantat publicul cu hit-urile sale de pe albumele “Welcome to my wild world” si “Wild Energy“. Noua sa piesa intitulata “Wow” a facut ravagii pe scena amplasata in Parcul Plumbuita, Ruslana interpretand piesa de pe o boxa amplasata foarte aproape de fani.

La sfarsitul reprezentatiei, fanii nu au vrut s-o lase pe Ruslana sa paraseasca scena pana nu le-a promis ca se va intoarce in Romania pentru a-si lansa albumul la care lucreaza in prezent. Ruslana i-a rasplatit cu inca doua piese si si-a etalat calitatile vocale deosebite interpretand varianta acapella a primului sau cantec din cariera, “Oj, letili dyki husy”.

Artista din Ucraina a declarat ca publicul roman a impresionat-o foarte tare prin energia pozitiva pe care i-a transmis-o in timpul concertului si spera sa revina cat mai curand in Romania pentru un nou concert.
De asemenea, Ruslana a declarat ca va compune o noua piesa inspirata din folclorul tiganesc romanesc pe care planuieste sa o interpreteze in duet cu un artist din tara noastra.

Noua piesa va fi prezentata la Mangalia, in cadrul festivalului Callatis, ce va avea loc in luna august.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.