Albumul mult asteptat semnat Kelly Rowland, “Here I am“, va fi lansat pe data de 26 iulie in America.
Albumul contine hiturile “Commander” si “Motivation” iar astazi celebrul site de muzica Amazon, varianta germana a oferit spre ascultare si un scurt preview.
Iata si tracklisting-ul complet:

1. “I’m Dat Chick”
2. “Work It Man” (featuring Lil Playy)
3. “Motivation” (featuring Lil Wayne)
4. “Lay It on Me” (featuring Big Sean)
5. “Feelin Me Right Now”
6. “Turn It Up”
7. “All of the Night” (featuring Rico Love)
8. “Keep It Between Us”
9. “Commander” (featuring David Guetta)
10. “Down for Whatever”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.