Va mai amintiti de hiturile anilor ’80 “Eternal flame” si “Walk like an egyptian”?
Iata ca legendara trupa, The Bangles, s-a decis sa revina pe scena muzicala si nu oricum, ci o data cu lansarea pe piata a unui nou material discografic, pe data de 13 septembrie.
Albumul va purta titlul “Sweetheart in the sun” , iar astazi a fost facut public tracklisting-ul acestuia:

01. Annalee (Sweetheart Of The Sun)
02. Lay Yourself Down
03. Under A Cloud
04. I Will Never Be Through With You
05. Through Your Eyes
06. Ball & Chain
07. One Of Two
08. What A Life
09. Mesmerized
10. Circles In The Sky
11. Sweet And Tender Romance
12. Open My Eyes

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.