Ca orice femeie care se respecta Sianna este pasionata de sport, moda, fashion, film si shopping. Dar cea mai mare pasiune a ei pe langa muzica este fotografia.

“Imi place mult ideea ca poti captura o secunda din viata cuiva iar apoi sa o transformi intr-o vesnicie – fotografia.”

Prietenii o considera o perfectionista si o fire puternica, dar ii place sa creda ca este o persoana care are un pic din toate.

Imi place sa muncesc atata timp cat este ceva legat de muzica sunt foarte fericita sa fiu acolo si sa dau tot ce pot, sa vin cu idei noi si sa creezi ceva unic.

Pentru ca face parte din echipa Rassada Music si pentru ca au scopuri si obiective de atins, munceste foarte mult alaturi de toata echipa si petrece foarte mult timp in studioul de inregistrari.

Parafrazand celebra piesa a lui M. Moga & Guess Who „Sus, Tot mai sus…” Fac muzica pentru ca asta-mi place sa fac si asta stiu sa fac. Nu-mi imaginezi o zi din viata mea fara muzica, probabil ar fi una foarte trista…

..toti avem nevoie de admiratia si devotamentul publicul evident… Nu am crezut si nici nu cred ca o aparitie in mass media te transforma peste noapte in „Diva”. In schimb cred cu certitudine in puterea publicului, ei au puterea sa transforme o piesa simpla intr-un mare hit, fara prea mare efort iar bucuria vizionarilor in crestere si comentariilor incurajatoare din partea publicului sunt o satisfactie majora pentru un artist. Nu putem neglija insa definitiv mass media pentru ca cu siguranta are un rol important in promovarea si cresterea imaginii unui artist dar si ei sunt influentati la randul lor de dorinta publicului.

Astazi Sianna a lansat un nou single intitulat “Baby Night“. Piesa a fost compusa in primavara acestui an, muzica si textul fiind semnate de Sianna alaturi de Radu Sirbu.

Este una din piesele mele preferate cu sigurata. Am compus multe piese si am scris multe texte dar piesa aceasta am considerat-o intotdeauna mai deosebita din simplu motiv ca te invaluie intr-o stare mai speciala cand o asculti. Piesa a fost compusa in primavara acestui an, alaturi de producatorul meu muzical Radu sirbu care este si responsabil de acel sound specific piesei.

Vanzarile de CD-uri vor deveni foarte curand de domeniul trecutului. E mult mai simplu sa distribui un produs in format digital, dar si mult mai accesibil si profitabil. Pentru artisti este foarte important sa nu piarda timpul atat de pretios ca sa distribuie in fiecare tara separat. Uneori dureaza luni intragi sa duci la bun sfarsit aceste contracte de distributie si licenta.
Si pentru iubitorii si consumatorii muzicii este mult mai confortabil sa gaseasca cu un singur click piesa preferata, fie ea si din celalalt capat al globului pamantesc. Deci evident vanzarile digitale detin supremtia in acest domeniu.

Ascultati ce va place sa ascultati, cititi ce merita citit si zambiti mai mult pentru ca viata merita traita cu zambetul pe buze. Multa dragoste!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.