In 2003 a scris primul vers. Bineinteles ca nivelul scrierilor lasa de dorit, avand in vedere ca apareau pe foaie la 12 ani.
Cum a inceput?Ascultator de hip-hop romanesc,bineinteles ca fredona diferite melodii. La familia,Morometii,Bug Mafia…auzit de un prieten a primit replica :”- Ba tu canti misto,de ce sa nu scrii tu ceva?”. Impreuna cu prietenul sau,a infiintat trupa Necenzurat.Au trecut ani,in care treaba a mers lent,in cele din urma Intro,a ramas singur si a adoptat numele trupei. NECENZURAT…a urmat Necenzurat 03 deoarece era confundat mereu cu Necenzurat din Timisoara (simpla coincidenta).
Acum,e mult mai simplu,mai matur: Nece 03.Nu “sufera” de Underground,desi il prefera ca stil al hip-hopului,considera ca muzica trebuie sa aiba mesaj,care conteaza mult CUM e transmis si care trebuie sa se auda bine. Nu e cantaret,e MC.Treaba merge din ce in ce mai bine,munca lui e tratata din ce in ce mai serios si gandita din ce in ce mai mult.
Impreuna cu Stripes, un alt brailean,si-a promis sa ajunga unde si-a propus.“Facem muzica pentru oameni,din suflet pentru suflet.Muzica traieste prin tine!”

Tu cu cine faci banking?“….o intrebare ,un lait motiv deja pe care toata tara il stie si care e destul de satirizat si de “la moda”. La fel ca “Nu stiu d-astea,caut si eu o prietena da nu gasesc”…e pe buzele tuturor.La asta m-am gandit cand i-am zis lui Stripes,sa facem o piesa cu mesaj consistent,dar printr-un anume mod. Un instrumental comercial,simplu de retinut,cu un refren simplu de fredonat si oarecum haios.Pe strofa mea sunt in pielea omului “prins in banking”.Ideea piesei e : nu face banking aiurea!De ce colaborarea cu Stripes?O vara intreaga am umblat impreuna,ne-am dat amandoi seama de unele chestii,de cum trebuie sa tratam munca/muzica noastra pentru a prospera si reusi.Avem cam aceleasi aspiratii si am fost amandoi la fel de curiosi de cum va reactiona publicul la idee!Auditie placuta si…Voi cu cine faceti Banking?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.