Alex Velea, omul care are un disc de aur pentru cel mai bun album, best male, best show, best new artist si cele 4 dansatoare au urcat pe scena din Heaven Studio din Timisoara in jurul ore 2:00 am, Show-ul a inceput cu o mica conditie: “Distrati-va!”.

In timp ce interpreta piese precum “One Shot”, “Secret Discret” si multe altele , Alex dadea dovada de o energie inepuizabila si facea show peste asteptariile publicului. Publicul delira pe ritmurile piesei “Dragoste la prima vedere“.

Pasi de dans dar meticulos executati, multa charisma au facut seara perfecta celor care au luat parte la acest eveniment. Printre piesele pe care le-a cantat s-a numart si ultimul single “Whisper“.

A impresionat foarte mult prin reprezentatia live a si un show exceptional.

Incercand sa trag o concluzie ajungand, fara sa vreau, la opinia mea din atent: “Un concert foarte bun, mai ales pentu fanii genului si nu numai”. Ar fi un miracol daca am vedea macar de doua-trei ori pe luna un artist care sa emane atat de multa energie si dorina de a canta in fata unui public aflat in delir. Sper ca si voua v-a placut!

Va las mai jos poze si video si un mesaj de la Alex Velea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.