In aceasta luna Escapade a lansat catalogul produselor din colectia de primavara – vara 2012.

Un nou brand pe piata romaneasca si un nou concept creat pentru femeiile care au un suflet tanar si doresc sa se bucure de viata.
Colectia Escapade primavara – vara 2012 inseamna calitate, bucurie, prospetime si indrazneala de a fi liber.

Noutatea consta in texturi, combinatii cromatice si accesorii personalizate, oferite clientelor la preturi promotionale si usurinta prin care se pot comanda produsele direct de la cei mai mari producatori din Italia.

“sa construim o lume in care sa fim liberi pentru a ne bucura de toata frumusetea din jurul nostru” – aceasta este viziunea noastra.
In momentul in care te simti libera, esti in armonie cu toate oportunitatile si te vezi capabil sa excelezi in ceea ce faci; te simti libera si atunci cand , de exemplu, nu te strage un elastic sau un ciorap, de aceea toate produsele sunt de ceea mai buna calitate si in armonie cu dorintele clientiilor Escapade.
Escapade este prima si singura companie de vanzari directa din Romania specializata exclusiv pe ciorapi si in continuare isi va extinte sortimentatia de produs in textile touch pentru femei, barbati si copii. – director de marketing Florina Costinas

Catalogul a beneficiat de o sedinta foto inedita, realizata alaturi de nume cunoscute in lumea videoclipurilor muzicale sau ale sedintelor foto pentru vedetele din Romania precum: Dan Comaniciu – foto, Alina Latan – styling and art directing, Alexandra Comaniciu – Make-up, Doru Tinca – Productie.

Star Gossip a obtinut cateva declarati de la Alina Latan, designer-ul brand-ului Endless si unul din stilistii care atunci cand incepe sa se ocupe de imaginea cuiva, chiar se vede!

A fost o incantare sa revin in studioul din Brasov si sa definim impreuna cu echipa Escapade (din Timisoara), conceptul pentru noul catalog si sedinta foto propriu-zisa. Am incercat sa nu ne limitam la cateva produse frumoase ci sa definim o lume, un univers. Echipa Escapade are curajul de a gandi in afara tiparelor si in curand va vom invita la o sedinta foto pentru un nou produs – surpriza semnat Escapade.

Va invitam sa urmariti mai jos making of-ul oficial si sa rasfoiti catalogul produselor online.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.