Invitati la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani, Kamelia si George Hora au discutat despre noul videoclip Prima Oara si proiecte aflate in derulare la studio66.

George Hora este unul dintrecei mai apreciati producatori din Romania si multe din hit-urile radio din ultimii ani ii poarta semnatura: DJ Andy & Stella Freedome si Universe, Voxis – To the Moon, Tell me everything, Puya- Change, VIP, Undeva-n Balkani, Americandrim sau Vestul Salbatic.

In ultima perioada George a lucrat impreuna cu Calin Goia la noul album Voltaj iar urmatorul single programat sa fie lansat de catre trupa este tot o piesa George Hora.

De la inceputul anului, George a bifat deja cateva proiecte de succes: piesa Vreau sa te sun, in colaborare cu Puya, muzica text si orchestratie pentru Voxis -My Girl si un nou single lansat in luna martie- O sa fie bine ft. Puya.

Manat de curiozitate, Dani a chestionat-o pe Kamelia cu privire la noul videoclip, sarutul cu protagonistul Ionut Trandafir si viata sentimentala a artistei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.