Dupa ce “a facut diferenta” si a intrat in playlist-urile tuturor posturilor de radio mainstream de la noi cu single-ul “Different”, Sore a filmat si un videoclip, in regia lui Iulian Moga. Cu o imagine foarte fresh, un mesaj puternic si foarte multa culoare, videoclipul piesei “Different” a fost filmat in Londra, pe parcursul unui week-end intreg.

Prin piesa mea, le transmit celor care ma asculta ca n-au de ce sa se ascunda in spatele stereotipurilor, pot fi ei insisi fara teama, pentru ca daca toti ne-am simti bine in pielea noastra si nu ni s-ar spune cum sa ne purtam, ce sa facem, poate ca s-ar mai renunta la invidii si rautati. Piesa se centreaza in jurul unei povesti de dragoste, fata care ii spune baiatului ca e independenta, ca nu poate fi scoasa de pe drumul ei, asa cum sunt si eu. Si ca daca baiatul o accepta in viata lui, trebuie sa o accepte asa cum e, pentru ca ea nu va juca un rol doar ca sa ii fie pe plac. Cred ca povestea asta am trait-o toti la un moment dat.. a declarat Sore.

Piesa “Different” a fost compusa de HaHaHa Production, impreuna cu Sore, in felul acesta artista devenind cowriter. In plus, dupa cum déjà stiti, noul single si de participarea lui Alex Velea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.