Stefan Banica, unul dintre cei mai importanti si iubiti artisti din Romania, a lansat de curand un nou cantec, “Nu e prea tarziu”. Piesa reprezinta primul single de pe viitorul album semnat Stefan Banica, material discografic ce va fi lansat in toamna acestui an.
Astazi, artistul lanseaza si videoclipul piesei “Nu e prea tarziu”, pe care acesta l-a filmat chiar in studio, in timpul inregistrarii single-ului. Alaturi de Stefan Banica si intreaga sa echipa s-a aflat si o fana din Bucuresti, care a avut ocazia sa asiste si sa urmareasca, pas cu pas, tot procesul inregistrarii noului cantec semnat Stefan Banica.

Videoclipul piesei “Nu e prea tarziu” a fost filmat in studio chiar atunci cand am inregistrat piesa, ca sa surprindem atmosfera de lucru. Multi dintre cei care imi iubesc muzica mi-au scris pe facebook sau pe site ca si-ar dori sa poata asista la o sesiune de inregistrari, sa vada cum lucram. Si am ales, dintre cei care mi-au scris, o fata din Bucuresti, care face parte dintre prietenii de pe pagina mea de facebook – www.facebook.com/StefanBanicaOfficial – si care a stat alaturi de noi pe tot parcursul inregistrarii. Toti am fost relaxati, binedispusi, am ras si am cantat, ceea ce se poate vedea si in videoclip.a declarat Stefan Banica.
Nu e prea tarziu” e un cantec de dragoste in care am pus accent pe stare, emotie si versuri. Chitara electrica are un sound aparte si imbraca piesa intr-un stil vintage. Consider ca e un cantec binevenit in peisajul muzical actual si sper sa va placa, sa-l fredonati! In plus, vreau sa le multumesc tuturor celor care imi scriu, care sunt alaturi de noi si celor cu care interactionez pe pagina mea de facebook.a adaugat artistul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.