Al-6-lea album de studio a trupei Muse, The 2nd law, este programat sa apara pe data de 17 septembrie si nu in octombrie cum s-a tot anuntat.

We’re very pleased to announce that Muse will be playing live across the UK and Europe this autumn” declara Matthew Bellamy.

Cel pe care il vedeti in imaginea de sus este tobosarul Dominic Howard si deasupra lui tracklist-ul albumului “The 2nd law”.

Muse – “The 2nd law”

1 “Supremacy”
2 “Madness”
3 “Panic station”
4 “Prelude”
5 “Survival”
6 “Follow me”
7 “Animals”
8 “Explorers”
9 “Big freeze”
10 “Save me”
11 “Liquid state”
12 “The 2nd law: Unsustainable”
13 “The 2nd law: Isolated system”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.