De curand, la Palatul Snagov, au avut loc filmarile celui mai nou videoclip semnat Stefan Banica, pentru noul single “Ce e dragostea?”. Piesa va fi inclusa pe noul album al lui Stefan Banica – “Altceva” – ce va fi lansat in partea a doua a lunii octombrie si care va fi promovat in cadrul turneului cu acelasi nume incepand cu 27 octombrie la Constanta.

Ce e dragostea?” este o piesa nou-nouta de pe cel de-al 14-lea album de autor din cariera mea. Atat piesa, cat si clipul sunt o colaborare Stefan Banica – Marius Moga, o colaborare inedita, cu influente R&B. Ideea ne-a venit dintr-o joaca, apoi am intrat in studio si ne-am pus pe treaba. E adevarat ca suntem din doua generatii diferite, dar ne leaga pasiunea pentru muzica si asta e cel mai important. “ a declarat Stefan Banica.

“Ce e dragostea?”, in regia lui Iulian Moga, este un videoclip de imagine. Conceput intr-o cheie dramatica, clipul pune in valoare versurile piesei, iar personajele rememoreaza momente ale unei relatii apuse si regretul de a intelege abia la final ce e dragostea cu adevarat. E ca si cand ai pierdut momentul sa te urci in trenul vietii, pe care, poate, nu-l vei mai prinde niciodata.

Noul single “Ce e dragostea?”, videoclipul acestuia, dar si materialul discografic “Altceva” vor fi lansate spre sfarsitul lunii octombrie. Albumul “Altceva” va fi promovat printr-un turneu national, imediat dupa lansare, si va cuprinde 9 dintre cele mai importante orase din tara, dupa cum urmeaza: Constanta (27 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Piatra Neamt (29 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacau (30 octombrie, Teatrul de Vara), Craiova (10 nov, Casa de Cultura a Studentilor), Cluj (11 nov, Casa de Cultura a Studentilor), Pitesti (12 nov, Casa de Cultura), Ploiesti (17 nov, Casa de Cultura), Iasi (18 nov, Casa de Cultura a Sindicatelor), Brasov (20 nov, Teatrul Dramatic “Sica Alexandrescu”).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.