Keo si Skizzo Skillz lanseaza maine, 15 noiembrie, albumul SKEO, primul album la care au lucrat impreuna. CD-ul se gaseste incepand de maine dimineata in magazinele LIDL din toata tara.

Sute de mii de kilometri strabatuti prin tara in turnee si alte sute de ore petrecute in studio: astea au fost imprejurarile in care a aparut primul album SKEO. Incepand de joi, 15 noiembrie, CD-ul poate fi gasit in orice magazin LIDL din Romania. Keo si Skizzo au pregatit o lansare speciala astfel ca, in ziua lansarii, se vor intalni cu fanii din 5 orase, unde vor da autografe celor prezenti.

Fanii din Petrosani (ora 9:00), Targu Jiu (11:30), Ramnicu Valcea (15:00), Pitesti (17:00) si Bucuresti (18:30) vor fi primii norocosi ce vor putea primii autograph pe noul CD, in magazinele LIDL.

Albumul contine 11 track-uri dintre care multe piese noi, precum “O singura noapte”, al carui videoclip a fost lansat in urma cu doua zile dar si cateva hituri deja bine cunoscute de public precum “Liber”, “BiniDiTat” sau “Miliardar de Vise”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.