Invitata speciala din aceasta seara a marii finale a show-ului Dansez pentru tine a fost cantareata de talie internationala Inna care, alaturi de coregraful sau personal, Emil Rengle, a facut show de zile mari pe muzica tiganeasca. Ca o diva ce se respecta, Inna a avut niste cerinte speciale: pentru dans, artista si-a adus coregraful ei personal, pe Emil Rengle, iar costumul pe care l-a purtat a fost ales de ea si nu facut in Buftea.
Inna a muncit o saptamana pentru a intra in ringul viselor alaturi de coregraful sau si de baletul emisiunii iar noaptea trecuta a prins-o pe artista antrenandu-se de zor pe platoul de la Buftea, stabilind ultimele detalii ale coregrafiei.
Mi-am dorit dintotdeauna sa particip la Dansez pentru tine, dar de cele mai multe ori, programul meu a fost foarte incarcat, a dezvaluit Inna, care a intrat in ringul visurilor pentru a-i ajuta pe tinerii din trupa de dans GoldMask.

Marele premiu al celui de-al 13-lea sezon “Dansez pentru tine”, in valoare de 60.000 euro, a fost castigat de echipa Roxana Ionescu – George Boghian, in timp ce pe locul doi s-au clasat Nicoleta Luciu si Attila Hainer, care au primit premiul de 20.000 euro, iar pe locul trei Oana Ionita si Ali Kovacs, care au primit premiul de 15.000 euro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.