Sfarsitul anului 2012 a fost unul agitat pentru Natalia Barbu, ea a lansat la scurt timp, una dupa alta, doua piese superbe „I Said It’s Sad” si „Iubire Cu Aroma De Cafea”, ambele bucurandu-se de aprecierea publicului si de pozitii fruntase in topurile muzicale. Astazi, la inceputul anului 2013, Natalia Barbu se confeseaza atat fanilor sai, cat si publicului larg, lansand o noua piesa cu un mesaj extrem de sensibil.

Am fost foarte criticata si judecata, in ultimii ani, pentru relatia mea, iar muzica si munca mea mereu ramaneau pe planul doi in revistele de scandal, luptam din rasputeri sa demonstrez ca pot sa fac mai mult, ca am un talent, ca am o voce, ca vreau sa ma fac auzita, dar tot ce vedeau unii erau hainele sau bijuteriile pe care le purtam. Eram judecata pentru ca poveste mea de iubire este diferita de cea a altor fete, eram comparata cu alte cupluri, iar relatia mea vazuta ca una predestinata esecului in cel mai scurt timp. Si totusi, recent am sarbatorit primul an al fiului nostru, si acum mai mult ca niciodata, ma simt o femeie si o mama implinita, si stiu ca barbatul de langa mine este sufletul meu pereche, este persoana care doresc sa ma tina de mana pana la sfarsit. Ma iubeste pentru ceea ce sunt, chiar daca nu sunt nici pe departe perfecta. Despre toate aceste trairi, emotii si sentimente este noua mea piesa – Confession”, a declarat Natalia Barbu.

La fel ca si piesele precedente „I Said It’s Sad” si „Iubire Cu Aroma De Cafea”, noua piesa „Confession” este lansata sub egida casei de productie Rassada Music alaturi de producatorul muzical Radu Sirbu si compozitoarea Sianna.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.