Inainte de lansarea oficiala a noului single “If u feel love”, Tasha lanseaza o serie de cover-uri inregistrate in studioul The Lions Beat. Semnata de curand cu echipa Lions Beat, Tasha va lansa in fiecare saptamana cate un cover, primul dintre acestea fiind cunoscuta piesa “This world” de la Selah Sue.

Pentru acest superb cover frumoasa artista a filmat si un clip in studioul de inregistrari in care apare acompaniata la clape de cunoscutul producator & DJ, Mister Z, cel care semneaza numeroase proiecte de succes din industria muzicala romaneasca.

Tasha pe numele ei adevarat Elena Postolea a gravitat mereu in jurul muzicii. La varsta de sapte ani, frumoasa cantareata a inceput sa ia cursuri de canto si muzica usoara. Elena nu s-a oprit insa aici, facand doi ani de chitara clasica, pian si cor. Imbinarea dintre talent si multa munca a adus rezultatul firesc – Elena a participat la o lunga serie de concursuri si festivaluri muzicale pentru copii, aflandu-se mereu pe podium. Artista completa, Tasha si-a studiat aparitiile scenice urmand cursurile Liceului de Arta George Georgescu din Tulcea, sectia Teatru.

Confirmarea definitiva a talentului ei si primul pas in cariera solo, a venit in vara anului 2010 odata cu lansarea primului sau single – “I am Free” – feat Andre Rizo. Piesa s-a bucurat de un videoclip la fel de linistitor si fresh ca insasi aparitia ei. La inceputul anului 2011 a lansat piesa “Lose Control (Take me Higher)”, ce s-a bucurat de un real succes peste hotare. Anul trecut nu prea am mai auzit multe despre Tasha, insa cu siguranta anul acesta veti mai auzi de ea mai ales ca solista pregateste multe surprize, asa ca fiti cu ochii pe ea pe pagina oficiala de Facebook!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.