Duminica, 27 ianuarie, de la ora 14.00, pe scena din fata Cinema City din cadrul centrului comercial Promenada Mall Braila, cei mici sunt asteptati sa ia parte la prima reprezentatie a atelierului de teatru “Ciresarii”.
Una dintre cele mai cunoscute povesti pentru copii, “Alba ca Zapada si cei sapte pitici” va fi pusa in scena de copiii talentati ai atelierului “Ciresarii”, sub atenta indrumare a cunoscutelor actrite brailene Monica Ivascu si Elena Andron si a regizorului Radu Nichifor.

Atelierul de teatru “Ciresarii” este o initiativa a teatrului “Maria Filotti” Braila in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Braila. Initiatorii acestui proiect sunt regizorul Radu Nichifor si actorii Liviu Pintileasa, Monica Ivascu si Elena Andron. Atelierul ofera cursuri de teatru pentru copii, unde cei mici isi pot dezvolta sau descoperi abilitatile actoricesti iar pentru adulti organizeaza cursuri de public speaking, team building si sedinte de pregatire individuale pentru tinerii care vor sa dea examen la facultatile de profil. Proiectul a demarat in luna octombrie 2012 si se va incheia in luna iunie a acestui an.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.