Le-ai ascultat obligatoriu hiturile la radio. Acum ai ocazia sa le fredonezi, ascultandu-ti live artistii preferati. Cei mai de succes artisti din Romania vin la Timisoara, cap de afis intr-un festival cum nu s-a mai vazut. Un maraton de muzica buna, care va dura 8 ore. Sunt aproape 20 de artisti. Si o vedeta Playboy pe scena, care ii prezinta.

Totul se intampla pe 9 martie la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), incepand cu ora 19:00.

Prima editie Xland Music Festival (un eveniment al casei de productie Xland Studio) ii aduce pe aceeasi scena pe: Antonia, Guess Who, Corina, Raluka, X Avenue, Feli Donose, Silviu Pasca, Dgentleman, Victor Diaz, James Braddock, Maryliss, Benito, Zhanna, Boyfriend, Geo Da Silva si Mars Holey. Poate ca de unii dintre ei nu ai auzit, noi iti garantam ca ii iubesti si i-ai asculta oricand, mai ales cu o sonorizare profesionala.
Show-ul va fi prezentat de Cosmina Pasarin.

Biletele costa 36RON in avans si au fost puse deja in vanzare in cluburile Play (Calea Aradului) si Wake Up (in Complexul Studentesc), precum si la intrarea principala a centrului comercial Bega. Informatii si alte puncte de vanzare Timisoara : 0769 281 991 / 0733 378 369. Lugoj : 0728 254 058. In ziua evenimentului biletul poate fi achizitionat de la intrare la pretu de 50 RON

# # # THE LINE-UP # # #

ANTONIA
CORINA
GUESS WHO
RALUKA
X AVENUE
GEO DA SILVA
SILVIU PASCA & BAND
FELY DONOSE & THE BAND
BENITO
JAMES BRADDOCK
ZHANNA
VICTOR DIAZ
DGENTLEMAN
MARYLISS
BOYFRIEND

HOSTED BY :
COSMINA PASARIN

# # # LOCATIE # # #

CENTRUL REGIONAL DE AFACERI TIMISOARA
Strada: Bulevardul Eroilor de la Tisa 22

www.xland.ro.ro || www.facebook.com/xlandmusicfestival

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.