Supranumit “The Voice” datorita timbrului sau inconfundabil, Cezar este unul dintre artistii pentru care muzica este mai mult decat o pasiune, este un crez caruia i s-a dedicat inca de la varsta de 6 ani. Prezent pe scena muzicala internationala inca din perioada studiilor la conservatorul din Milano, vocea lui Cezar a fost remarcata de artisti cu nume sonore, alaturi de care a avut colaborari de exceptie.

Recent, The Voice a fost invitat sa cante alaturi de celebrul Andrea Bocelli pe scena Romexpo, in cadrul concertului pe care artistul urmeaza sa il sustina la Bucuresti.

Muzica este mai presus de orice traire, prin muzica poti exprima orice sentiment sau stare. Prin muzica poti atinge cerul, poti trai imposibilul si iti poti indeplini orice vis. Andrea Bocelli este un artist desavarsit, un om pe care il respect extraordinar, iar propunerea de a canta pe aceeasi scena cu el este unul dintre cele mai arzatoare dorinte”, povesteste Cezar.

Anul acesta, Cezar a facut o surpriza tuturor fanilor sai si a decis sa participe la selectia nationala Eurovision 2013.
Calificat in finala nationala Eurovision 2013 ce se va desfasura la Bucuresti, Cezar ii indeamna pe toti fanii Eurovision, ai genului pop-opera si ai piesei “It’s My Life”, sa voteze 07 in data de 9 martie
.

Tinutele lui Cezar, au fost create de catre celebrul Catalin Botezatu iar cele ale sopranei Alexandra Spireanu si ale celor 4 dansatori au fost asigurate de catre cunoscutul designer Stefan Musca. De coregrafie s-a ocupat CRBL.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.