Maine, 12 martie la orele 19:00 la cinematograful Cinema City din cadrul Promenada Mall Braila va avea loc premiera filmului “Pozitia Copilului”, eveniment in cadrul caruia va fi prezent si regizorul Calin Peter Netzer sa interactioneze cu publicul.

Primul lungmetraj romanesc premiat cu Ursul de Aur, “Pozitia copilului”, regizat de Calin Peter Netzer vorbeste cu emotie, cu dramatism, dar in acelasi timp si cu umor despre traumele sufocarii copiilor prin dragoste si despre amprentele pe care le lasa parintii asupra personalitatii acestora. Pelicula reflecta totodata societatea contemporana, vorbind despre trafic de influenta si coruptie la nivel mic in institutiile de baza ale Romaniei de astazi.

Suntem mandri de succesul echipei de filmare si al protagonistilor la Festivalul International de Film de la Berlin si bucurosi in acelasi timp ca, prin intermediul serilor de gala, putem impartasi mandria acestei reusite cu spectatorii nostri. Toti cei care le-au transmis mesaje de sustinere producatorilor si actorilor si toti cei care vor sa ii felicite pentru obtinerea unuia dintre cele mai importante premii din cinematografie sunt asteptati sa ii cunoasca si sa se bucure de prezenta trofeului in cinematografele Cinema Cityafirma Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Caravana va continua in locatiile Cinema City din: Bacau (13 martie), Iasi (14 martie), Pitesti (15martie), unde spectatorii sunt asteptati, la inceputul proiectiei, sa ii intalneasca si sa ii felicite pe actorii si realizatorii filmului premiat cu Ursul de Aur la Berlin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.