Trupa Phaser au lansat oficial primul single din cariera cu un videoclip pe masura. Band-ul a facut o figura foarte placuta in calificarile in semifinala Eurovision cu piesa Pour toi et pour moi, iar acum lanseaza piesa in varianta oficiala. Clipul a fost filmat la Timisoara in luna februarie sub coordonarea lui Octavian Mot, iar pentru filmari o strada din Pia?a Unirii a inchisa aproape intreaga zi.

In desfasurarea actiunii au fost implicate peste 30 de persoane, si cateva personalitati surpriza. Kamelia, George Hora, Anastasia Sandu si Vali Florea apar in diferite ipostaze care descriu sirul povestii, iar sub tutela Ritma Records inca o piesa de valoare prinde viata pentru publicul din Romania.

Daca in decembrie la filmarile pentru Jingle Bells Rock, Phaser-ii au fost acompaniati de un superb caine din rasa samoyed pe nume Icy, de data aceasta fiul lui Icy- Nix a avut grija ca zambetele sa nu lipseasca nici o clipa!

One Comment

  • Anna says:

    muzica f msito, tipa are carisma si charm fara doar si poate, videoclipul… sinistru sub toate aspectele, nici un gust, nici o atmosfera, penibil ca idei si realizare, de amatori lejer spus.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.