Ca un preview la noul sau material discografic, Beyonce a oferit tuturor fanilor sai doua piese noi – “Bow down” si ‘I’ve been on”, ce au fost postate ieri noapte pe site-ul sau oficial.
In prima piesa, “Bow down”, Beyonce le “ordona” rivalilor sai sa i se “supuna” : I took some time to live my life/ But don’t think I’m just his little wife/ Don’t get it twisted, get it twisted/ This my s**t, bow down, b***hes Stiu ca atunci cand ati fost mici, v-ati dorit sa fiti in lumea mea. Nu uitati, respectati asta, adauga artista in acest nou track. Piesa a fost produsa de catre Hit-Boy, “responsabil” pentru hiturile “Niggas in Paris” ( Jay Z& Kanye West).
La mijlocul piesei, sound-ul se schimba, devine mai soul, vocea lui Beyonce devine mai profunda, parand sa aduca un omagiu muzicii lui Whitney Houston. Astfel ca avem parte de “I been on”, unde Beyonce ne spune “The capital B means I’m ’bout that life.” De productia acestui track s-a ocupat Polow Da Don, Timbaland si Planet VI.
Beyonce a lansat, impreuna cu aceste doua piese, un artwork in care o putem vedea pe artista imbracata intr-o rochie de printesa, cu o coroana pe cap, inconjurata de trofee.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.