Tanar, talentat si pasionat de muzica, Moody, cel mai nou proiect Cat Music, lanseaza single-ul ”Ochii care nu se vad”. Daca majoritatea adolescentilor vorbesc despre fiorul primei povesti de dragoste, despre fluturii din stomac pe care orice tanar de 16 ani ii simte vrand-nevrand, Moody merge un pas mai departe si povesteste ceea ce simte dupa o prima despartire.

Suferinte adolescentine scrise cu rauri de lacrimi, vid ce crezi ca nu se va umple niciodata, fantome sfasietoare ale unei iubiri apuse, totul se transforma in scrum. Este momentul trait de oricare dintre noi, cand totul in jurul tau se prabuseste, cand durerea te impiedica sa mai respiri, dar realizezi ca trebuie sa mergi mai departe.

Credeti sau nu, piesa nu este altceva decat ceea ce i-am povestit lui Mihai Ristea, compozitorul piesei. Ma aflam intr-un moment… sa spunem neplacut al vietii mele, iar Mihai – un bun prieten, mi-a fost aproape, m-a ascultat si, la un moment dat m-a intrerupt, s-a asezat la pian si a inceput sa cante un refren. Este ceea ce auziti voi azi. Baiatul asta este genial si un prieten desavarsit! A fost acolo cand am avut nevoie de el, iar momentul respectiv a fost inceputul unei colaborari perfecte”- povesteste Moody.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.