Honey, o tanara artista poloneza de numai 20 de ani, aduce in Romania o super piesa, ce promite sa devina hit in scurt timp: “Don’t love me”. “Sunt extrem de fericita ca piesa mea se va auzi de acum incolo si in Romania si sper sa va placa”, le-a transmis Honey romanilor.

Cu un succes rasunator in Polonia, Honey este nu numai o cantareata talentata, ci si un fashion icon in tara ta, avand un blog de lifestyle cu un numar impresionat de vizitatori zilnici. In plus, piesele si videoclipurile ei au fost ascultate si urmarite de peste 30 de milioane de ori.

Aventura artistei in lumea muzicii a inceput in urma cu 5 ani, cand dupa reactii extrem de pozitive primite pe blog, Honey, pe numele sau adevarat Honorata Skarbek, a decis sa urmeze o cariera in acest domeniu. Honey a castigat de atunci numeroase premii la diverse competitii muzicale, printre care si premiul pentru cel mai bun debut, la Viva Comet Awards.

Primul album al artistei poloneze, “Honorata Skarbek HONEY!”, a fost lansat in urma cu doi ani si a fost primit foarte bine de fani si de criticii de specialitate, fiind declarat cel mai promitator debut al anului. Al doilea album al lui Honey, “Million”, va fi lansat in Polonia la jumatatea lunii aprilie.

Piesa “Don’t love me” este inclusa pe acest nou album, fiind deja foarte apreciata de fani: a inregistrat peste 6 milioane de vizualizari pe YouTube.

Acum, Honey lanseaza oficial si in Romania, alaturi de MediaPro Music, piesa “Don’t love me”, pe care o puteti asculta aici:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.