Atat George Hora cat si Kamelia au o traditie mai speciala: in fiecare an de ziua lor lanseaza cate o noua piesa. Luni 25 martie George a implinit 28 de ani si cateva sute de piesele produse, compuse sau interpretate. Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de la noi, George Hora a colaborat cu artisti precum Voltaj, Sistem, Kamelia, Dj Andi, Puya, Nane si lista poate continua.

De ziua lui, George a sarbatorit in mijlocul familiei si prietenilor, dar a respectat traditia lansarilor. Aseara pe canalul youtube Studio 66, a aparut o noua piesa Swag, ce scoate la iveala un nou stil abordat de George, mai incisiv, cu puternice influente dubstep-electro. Fanii sunt incantati de efectele robotice date de “talkbox”, George fiind singurul din Romania care foloseste acest instrument inedit, iar aprecierile si urarile de “la multi ani “ au acaparat peretele paginii de facebook.

La inceputul lunii George si Kamelia au lansat si prima lor piesa oficiala impreuna Ai aparut, dupa mai mult de un deceniu de colaborare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.