Nneka a lansat un nou videoclip pentru piesa Restless, balada fiind inclusa pe albumul Soul Is Heavy. Artista de origine nigeriano-germana va concerta anul acesta, pe 6 iulie, in premiera in Romania, in cadrul B’ESTFEST Summer Camp 2013. Festivalul va avea loc in perioada 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park – Bucuresti, Tunari.

Filmat in luna noiembrie a anului trecut, videoclipul piesei Restless a fost lansat pe data de 27 martie pe canalul oficial de Youtube al artistei. Piesa este inclusa pe cel de-al treilea album semnat de Nneka, Soul Is Heavy, material ce a primit deja numeroase laude din partea criticilor de specialitate. Anul acesta, Nneka se afla printre artistii care vor concerta in cadrul celei de-a saptea editii de B’ESTFEST, pana in prezent fiind confirmate nume precum Chase & Status Live, Nas, Enter Shikari, Joker, Friction, Noisia.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta, in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) se gasesc in pre-sale (pana pe data de 30 iunie), atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.