LaLa Band, cea mai iubita trupa din Romania, va sustine din nou un concert de exceptie la Arenele Romane, LaLa Love Forever, care va avea loc pe 1 iunie. Cele doua spectacole ale formatiei de la Arenele Romane au facut deja istorie, fiind declarate evenimentele anului 2012 de catre Radar de Media. Showurile LaLa Band au surclasat astfel concertele lui Lady Gaga si Red Hot Chilli Peppers din Bucuresti! Show-ul de anul acesta va depasi orice asteptari: LaLa Band promite piese noi, coregrafii spectaculoase si multe surprize!

Cei care ne vor fi alaturi pe 1 iunie vor auzi in premiera melodii noi LaLa Band. In plus, in cadrul acestui concert, vom lansa si cel de-al 5-lea album al nostru, LaLa Love Forever, primul album care contine doar piese originale”, a spus Alina.

Concertele de anul trecut de la Arenele Romane au fost incredibile, 10.000 de fani ne-au fost alaturi, am trait impreuna emotia si iubirea LaLa. Speram ca anul acesta sa fie cel putin la fel de multi tineri alaturi de noi”, au spus Criss si Vlad.

De la inceputul carierei muzicale a trupei, peste 100.000 de fani din toata tara si de peste hotare au venit sa-si vada si sa-si intalneasca idolii la concerte si in cele 3 turnee nationale pe care LaLa Band le-a sustinut de-a lungul a doi ani. Cele 4 albume lansate pana in prezent s-au bucurat de un succes deosebit, in 2012, LaLa Band primind si Discul de Aur pentru cel mai bine vandut album al anului.

Biletele pentru evenimentul din 1 iunie sunt disponibile în re?eaua Eventim ?i online pe www.eventim.ro.

Pana la super concertul din Bucuresti de la Arenele Romane, fanii din toata tara au ocazia sa isi vada idolii in orasele lor natale, pentru ca turneul LaLa Love Tour continua! Orasele in care idolii unei generatii isi dau intalnire cu fanii luna aceasta sunt Alexandria (30 martie) si Giurgiu (31 martie). In aprilie, LaLa Band va sustine o noua serie de show-uri incendiare, in 10 orase din tara, printre care Pitesti, Bacau, Galati si Buzau, dar si un super concert in Republica Moldova, la Chisinau, pe 17 aprilie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.